Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Masíčko naložené v zakysané smetaně - původní recept na zvěřinu

0.0
Masíčko naložené v zakysané smetaně - původní recept na zvěřinu

Potřebné ingredience

maso - libovolné
pepř
sůl
kelímek zakysané smetany
česnek
vejce
strouhanka

Postup přípravy

Maso naklepeme, nasolíme a opepříme.
Zakysanou smetanu smícháme s vajíčkem a s namačkaným česnekem.
Maso naložíme do smetany a necháme min. 3 dny marinovat.
Já nechávám 5 dní.
Maso můžeme grilovat a zbylou smetanou z marinády potírat.
Nebo obalit jen ve strouhance a smažit na pánvi.

Masíčko je krásně měkké a moooooc dobré

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dabo 30. 1. 2009, 15:19
Dělám taky a nemá to chybu. (jidlo)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie